Udsmyk dit hjem med en Mistral skænk og reol

January 22, 2019

Trænger hjemmet til en kærlig hånd? Hvorfor så ikke gå efter en Mistral skænk og reol, der giver dig alle muligheder for at opdatere dit hjem på en funktionel og stilfuld måde?

Klassisk og tidløst design  

Mistral er dansk design, når det er allerbedst. Med stort jysk håndværk og fornemmelse for de små finesser produceres det klassiske design i Hammel i Midtjylland – præcis, som det er blevet siden begyndelsen i 1991.

Mistral skænk og reol findes i 11 forskellige lakfarver og ægte træfinér og alle med flotte afrundede kanter, der giver enhver indretning et smukt løft.

Giv boligen dit eget personlige udtryk

Personlighed i hjemmet er en stor boligtendens. Og der er mange måder at vise personlighed i hjemmet på. Det kan være med rejsefund og personlige familiefotos på væggene, men det kan også være med hjælp fra Mistral. Med en Mistral skænk og reol har du frie muligheder for at tilpasse indretningen præcis til dine ønsker og behov.

I en Mistral skænk og reol kan du helt selv tilføre dit eget personlige præg. Du kan både sætte låger på eller lade hylderne stå åbne, så du kan udstille dine smukkeste vaser eller mest interessante bøger. Det skaber en hyggelig og varm stemning. Men hylderne i skænken eller reolen behøver ikke stå snorlige – skab dit eget personlige udtryk ved at sætte hylderne i møblet på præcis den måde, du ønsker. Så kan der både blive plads til en livlig plante eller en fin lampe.

Unikke opbevaringsløsninger med plads til det hele

En Mistral skænk og reol gør det nemt at skabe et smukt og funktionelt rum. I de fleste hjem kan det være en udfordring at få tilstrækkelig med opbevaringsplads – og ikke mindst smuk opbevaringsplads. Sætter du en Mistral skænk eller reol ind i dit hjem, vil du få masser af opbevaringsplads. Systemet kan nemlig bygges op og udgøre al den opbevaringsplads, du har brug for – hvad end det er i stuen, køkkenet eller på et værelse.

Bag lågerne kan du gemme alt hverdagens rod, samtidig med at dit hjem ser ryddeligt og smukt ud på overfladen. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan opbygge din Mistral skænk og reol i dit hjem.