Renovering af hus og hjem

Det er ikke en let opgave at renovere hjemmet. Det kræver en masse hårdt arbejde, og en masse forberedelser for at sikre en perfekt renovering. Det er utrolig tid- og pengekrævende arbejde hvis man vil opnå det ønskede mål om en bedre bolig. Men, takket være internettet kan selv uerfarne husejere finde information nok til, at kunne gennemføre restorationsopgaver selv! Et renoveringsprojekt kan koste dig hundrede tusinde kroner, så læs videre for at sikre dig, at du får noget for pengene.

Når man går og overvejer en renovering af boligen kan der være mange tanker omkring hvilke områder der skal forbedres. Det kan være i køkkenet, stuen, garagen eller måske endda loftet. Derfor er det vigtigste inden du starter, at du har lagt en klar plan for dit projekt. Du vil for alt i verden undgå, at påbegynde dit projekt, og halvvejs igennem det ikke vide hvad du skal gøre.  Så, spørg dig selv om, hvorfor du gerne vil renovere dit hjem, hvad det kommer til at kræve af tid, penge og materialer og om du skal bruge professionel hjælp til nogle af opgaverne.

Ved at samle ideer, tips og tricks i de planlæggende faser sparer du selv ikke bare et par kroner, men også hovedpinen i senere hen, at stå med et projekt du ikke kan overskue. Det er vigtigt for husejere, at gøre sig tanker om materialerne der skal bruges, sætte penge til side til underleverandører og leverandøre, og sidst men ikke mindst, kvalitetssikring.  Hus at gode råd i mange tilfælde er gratis, så tag fat i entreprenører eller et tømrerfirma, og spørg dem til råds. En arkitekt vil også kunne hjælpe dig med, at se de problemer der ellers ville være gået forbi dig. I så fald vil vedkommende foreslå ændringer eller løsninger til problemer, som du kan anvende under renoverings processen.

Følgende er fejl vi ofte ser hos husejere, der prøver at gøre-det-selv når det kommer til renoveringen:

Utilstrække planlægning

Sucessen af dit projekt kommer helt an på hvor godt, du har planlagt det. En god, solid plan hjælper dig med at holde fokus på de vigtigste opgaver.


Dårlig materialestyring

Det er en enorm opgaver, at planlægge hvilke materialer man kommer til, at skulle bruge i sit projekt. Men det kan samtidigt også være en dyr affære ikke, at have de rette materialer til rådighed når man skal bruge dem. Hvis du er i tvivl om hvilke materialer du kommer til, at skulle bruge i dit renoveringsprojekt, anbefaler vi at du kontakter en ekspert.

Dårlig kvalitetssikring

Brug en checkliste for hver fase af renoveringen. De tre vigtigste dele af et renoveringsprojekt inkluderer rammer, fundamentet og service. Det fundamentale er det, resten af projektet bygger på.

Dårlig håndtering af økonomien

Være sikker på at holde styr på faktura, indkøb osv., og sørg for at alting er godt organiseret. Sådan et projekt kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, så det er vigtigt at danne sig et indblik i det finansielle.

Dårlig underleverandørstyring

Vælger du at få hjælp fra professionelle (såsom bygherre) har disse projektledere et godt netværk af underleverandører. I et komplet boligfornyelses projekt kan der være mellem 5 og 25 underleverandører! Derfor er et system til administration, inddragelse og kvalificering vigtigt.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required