Ejendomsmægler i Nørresundby – Find den rette

June 25, 2018


I mange år har det været nabobyen Aalborg, der er løbet med al opmærksomheden, mens Nørresundby har været mere anonym.

I dag er det dog en anden historie for den nordenfjordske købstad. Til trods for dens mindre størrelse og færre indbyggere, har Nørresundby cementeret sin tilstedeværelse som værende attraktiv for boligejere.

Boligmarkedet blomstrer for tiden, og det er Nørresundby også en del af. Der er derfor gode muligheder for dig, som står og skal sælge din bolig.

Vælg en Ejendomsmægler med Lokal Viden om Nørresundby

Nørresundby er delt op i 4 områder: Lindholm, Nørre Uttrup, Løvvang og Skansekvarteret. Disse områder udgør tilsammen Nørresundby, men er hver for sig vidt forskellige.

Som boligsælger er det vigtigt at sætte sig ind i, hvad det er, man kan tilbyde potentielle købere, og hvad der gør ens bolig attraktiv. En ejendomsmægler kan hjælpe dig med at fremhæve disse kvaliteter for placeringen af din bolig.

Sammen med din ejendomsmægler kan I arbejde frem mod at sælge din bolig i Nørresundby og blive en del de rekordlave liggetider for Nørresundby.

Ejendomsmæglere med lokal viden om Nørresundby og erfaring er guld værd for salg af din bolig i nogle af de fire områder, så vælg derfor med omhu.

ejendomsmægler Nørresundby Løvvang

Lindholm

Er man ikke fra Nørresundby, er Lindholm højest sandsynlig det, man kender som Nørresundby. Det er her toget standser på dets vej syd- eller nordpå, og det er også her Lufthavnen ligger.

Området på den anden side af broen er kendetegnet af dets frodige og grønne natur. Det ses blandt andet ved Lindholm Fjordpark, hvis grønne og tilgængelige areal giver mulighed for at træde ud i naturen med få minutters gang væk fra byen.

Som sælger af en bolig i dette område af Nørresundby, står du godt for et fremtidigt salg. Din ejendomsmægler har mulighed for at slå på den lækre placering af din bolig med kort gå-afstand til Aalborg lige på den anden side af broen.

ejendomsmægler Nørresundby

Nørre Uttrup

Nørre Uttrup er den østlige del af Nørresundby. Bydelen er afgrænset af fjorden på den ene side og motorvejen på den anden. Man får hermed det bedste fra begge verdener med naturen og transportmuligheder nært ved.

Nørresundbys fredede fjordenge og Nørre Uttrups lystbådshavn cementerer endnu en gang Nørresundbys attraktive muligheder for en hverdag tæt på naturen.

En ejendomsmægler med kendskab til området har mulighed for at sammenligne priser for området, og dermed sikre dig en kvalificeret og realistisk salgsvurdering.

Løvvang

Mellem Lindholm og Nørre Uttrup ligger Løvvang placeret. Bydelen er præget af store etageejendomme og parcelhuskvarterer, og rummer på denne måde forskellige befolkningsgrupper i mange forskellige aldrer.

Som sælger af bolig i Løvvang, er det vigtigt at du i samarbejde med din ejendomsmægler vurderer, hvad der gør, at din bolig skiller sig ud fra Løvvangs mange andre boliger. Er det en etageejendom, eller er det et parcelhus? Og hvor ligger din bolig prismæssigt i forhold til andre boligere? En ejendomsmægler vil kunne hjælpe dig med at finde frem til dette.

ejendomsmægler Lindholm

Skansekvarteret

Skansekvarteret er en tæt bebygget bydel af Nørresundby og ligger tæt på Nørresundbys bymidte. Det gør Skansekvarteret attraktiv for en køber, der ønsker at være helt tæt på bylivet.

Skansekvarteret rummer også nogle af Nørresundbys mange flotte grønne områder. Heriblandt Skanseparken, Solsideparken og Nørresundbys Kridtpark. Disse grønne områder trækker naturrige spor igennem Skansekvarteret som opbløder det bebyggede billlede af Nørresundby bydelen.

En bolig i Skansekvarteret er en sand drøm for en ejendomsmægler, da Nørresundby bydelen rummer så mange forskellige attraktive facetter. En ejendomsmægler vil være i stand til at give din bolig den rette eksponering for at sikre et salg i det populære Skansekvarter.

Nørresundbys Lindholm, Nørre Uttrup, Løvvang og Skansekvarteret har alle oplevet en stigende interesse fra boligkøbere. Som boligsælger har du derfor stor mulighed for undersøge potentialet for salg af din bolig i samarbejde med en ejendomsmægler, som har erfaring med lokalområdet.

Leder du efter en ejendomsmægler i Nørresundby? Så kan vi anbefale Din Mægler, som er en lokal ejendomsmægler med speciale af salg af boliger i Nørresundby. Dem kan du  kontakte her:

Din Mægler, Nørresundby
Tinghusgade 1
9400 Nørresundby
72 17 00 08
57.059234
9.922825